21.05.2012

Bryllupskort

En bestilling på et bryllupskort er alltid morsom å få. Kan boltre seg litt i blonder og stæsj da, i hvert fall litt.
Har brukt ett av de delikate Romance mønsterarkene til Vibeke Spigseth i tillegg til Vellum og Bazzill. Stempelene er fra Kort og Godt, ellers er det div pynt jeg hadde liggende.
Hjertet, vingene og krone (TH så klart) er embosset med en folder fra Cutlebug, små dotter før den ble malt over med craclepaint. På baksida har jeg brukt en av master Tim sine kantfoldere, den hører til i Valentine settet. Taggen inne i kortet er og TH kantdies, sommerfuglen er Sizzix.
Legger inn dette på Papirpikenes verden: utfordring nr 3 bryllup og på Bikubens blogg: embossingfoldere.8 kommentarer:

 1. Dette blir nok godt mottatt, så delikat og lekkert som det er! Det TH hjertet er kjempestilig og "brudeslsløret" er prikken over i-en! Ha en fin og solrik uke - klem.

  SvarSlett
 2. Blog press er en app jeg har lastet ned på mobilen. Kjempegreit å blogge fra den, å det går myyyyyye raskere. Eneste negative er at bildene blir litt uklåre. Nydelig kort, deilig med bonder :). Tusen takk for kommentar hos meg :)

  SvarSlett
 3. Blog press er en app jeg har lastet ned på mobilen. Kjempegreit å blogge fra den, å det går myyyyyye raskere. Eneste negative er at bildene blir litt uklåre. Nydelig kort, deilig med bonder :). Tusen takk for kommentar hos meg :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig romantisk bryllupskort, med masse lekre detaljer. Artig bruk av dies og embossingfolders. Tusen takk for at du deltar hos Papirpikenes Verden.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig melding og følge i bloggen min :)
  Veldig mye flott du lager, kommer nok om ikke lenge og titter litt mer...
  Når jeg ser bilder av deg med Tim , så synes jeg jeg har sett deg påm Bikuben. Den dagen med Master Tim og fabelaktige Dyan er liksom fortsatt frisk i minne ...

  Ha en fin dag videre,
  klem Antje

  SvarSlett
 6. Et romantisk og nydelig bryllupskort!! Blonder og dies...ja alt sammen så vakkert i sammen!!
  Litt deilig å være uten pcèn en tid..trodde det kom til å bli helt forferdelig..men den gang ei:-) Ser allerede etter en liten bloggrunde at ønske lista blir lengre ganske fort:-) Moro da!
  Ha en fin sommer kveld!
  KLem Laila.

  SvarSlett
 7. Et nydelig bryllupskort Marianne! Så mye lekker pynt du har brukt her:)
  Kos deg i sola!
  Klem fra kjersti:)

  SvarSlett
 8. Kjempe flott kort du har laget her! :) Du har virkelig hengt i for denne utfordringen våres og det setter vi stor pris på! :) Takk for at du deltok :)

  SvarSlett

Takk for alle de positive og gode tilbakemeldingene jeg får!
De setter jeg virkelig stor pris på. Ha en fin og kreativ dag :-)