14.02.2012

Veggbilde

Så er jeg da endelig ferdig med det siste bidraget til Anonyme Scrappere sin Timeglss 2012 utfordring, den var fri denne gangen.
Jeg har gått i svima i hele dag og ventet på mail fra Bikuben, kom jeg med eller ikke..... JEG FIKK PLASS. Tenk det a, komme på demo med selveste MASTER TIM HOLTZ. Jeg gleder meg helt villt mye!!!!
Her har jeg rett og slett stanset ut et hjerte i hver av fargene i Tims Kraft Core nostalgic Collection med en Sizzix hjerte dies. Sommerfuglen er og Sizzix, klokka og edderkoppen er TH, det samme er lenketog lyspærene. Ellers har jeg brukt Mod Podge over blomstne i tillegg til litt glitterlim her og der (TH så klart). Pynten ellers er litt sånn som en har liggende. Det lille "love" hjertet har jeg laget av krympeplast.
Legger den også inn hos Kortgleder, Simon Say Challenge, Love is in The Air


5 kommentarer:

 1. Stillig veggbildet :)

  Jeg har også fått plass til Tims demo :D

  SvarSlett
 2. Gratulere med plass på demo! Jeg forstår godt at du er i himmelen :) Jeg likte godt edderkoppnettet i hjørnet.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med plass til TH demo, Marianne! Er det noen som fortjener det er det jammen meg deg, for mer ihuga TH-fan enn deg skal man jammen meg lete lenge etter! Stilig veggbilde du har laget!

  Klem Hege

  SvarSlett
 4. Så artig att du skal få møte favoritten din,det blir gromt det tenker jeg...

  Spesiell kreasjon du har laget..

  SvarSlett
 5. :) For ett lekkert bidrag.
  - må si tusen takk for at du har deltatt i Anonyme Timeglass, riktig lykke til - vinneren blir publisert om noen timer :)
  Klem fra Anja

  SvarSlett

Takk for alle de positive og gode tilbakemeldingene jeg får!
De setter jeg virkelig stor pris på. Ha en fin og kreativ dag :-)