14.12.2011

12 tags of Chrismas tag 12

Her er den siste av mine 12 tags og Christmas, den mester Tim lagde er bare helt RÅ. Det eneste jeg ikke liker på den siste er dokka hans, den syns jeg er litt ekkel.
Det har vært veldig morsomt og lærerikt å følge med og lifte Tim Holtz sin tagger hver dag. Han har så utrolig mange teknikker som han kombinerer og videreutvikler hele tiden.
Gleder meg alt til neste år jeg.3 kommentarer:

 1. Såå mange lekre tag's du har laget, Marianne!!:) Enig med deg, det er utrolig morsomt, og lærrikt å følge disse tutorialen hans, men jeg har ennå bare laget to av dem, hihiBestemt meg for at alle 12 skal lages, men de kommer litt i hytt og pine, mellom andre ting!;)) dokka, ja..den kan være litt ekkel om man ser det slik, men jeg velger å se den som en minne, gosselig lekedokke, som har blitt eldet av barns lek og årene løp, slik som mange leker blir;))) Har akkurat fått en svææær eske, fra scrappebutikken, som inneholder flere go'saker, til b.a. tags:)..jiiippi!;)
  Ha en flott førjulsdag videre, Marianne!;)
  Go'klem, Ellen

  SvarSlett
 2. Gosjameg Marianne, jeg er skikkelig imponert over deg :-) Tenk å lage alle 12 tagsene til Tim, med alle mulige teknikker og finurligheter! Tenker du har storkost deg :-)

  SvarSlett
 3. Nå har du vel om mulig blitt enda mer TH-fan!!??? Alle tagsene dine er d..lekre!!!!!

  Klem, Hege

  SvarSlett

Takk for alle de positive og gode tilbakemeldingene jeg får!
De setter jeg virkelig stor pris på. Ha en fin og kreativ dag :-)