22.12.2010

Julekortholder

Endelig har jeg klart det. Denne har jeg verket etter å prøve. Jeg så den hos Wenche  i høst og ble stum av beundring og tenkte at denne MÅ jeg prøve meg på. Hun fant den i bloggen til anglar.  Jeg har brukt en bok og brettet sidene, de er svertet alle sammen. Kjempefin til å ha julekortene i. Jeg melder på denne hos: That so Cute: bursdagsbarnet befaler, denne må da passe til å ha alle de fine kortene som har vunnet en utfordring i, Kort og Godt,

 
 

Benytter samtidig anledningen til å ønske dere alle sammen en RIKTIG GOD JUL og ett kreativt og GODT NYTT ÅR: Varm juleklem til dere og takk for alle de snille og gode kommentarene i bloggen min.

8 kommentarer:

 1. Beautiful vintage work, it's very interesting!! Greetings, Eda

  SvarSlett
 2. Denne var helt GENIAL, Marianne!!! Imponerende hva du får til bestandig! Du er virkelig en kløpper med papir, saks og lim!

  Håper du får en riktig fin julehøytid! Ønsker deg og dine en riktig God Jul og et Godt nytt år! Takk for mange koselige stunder i 2010!!!

  Juleklem fra Hege

  SvarSlett
 3. Denne var knallfin Marianne.Ikke noe er for vanskelig for deg....du får til alt du:)

  Ønsker deg deg en kjempefin jul og nyttårshelg sammen med din familie. Håper det nye året blir godt for oss alle sammen!!

  Juleklem fra Mette

  SvarSlett
 4. Wow denne var lekker!
  God Jul, klem:)

  SvarSlett
 5. Wow! Denne så kjempefin ut! Legger igjen en liten julehilsen til deg på Happy Hobby ved 12-tida i morgen. God Jul :-)

  SvarSlett
 6. Hmmm, meg igjen! Mente såklart ved 12-tida i dag!!!

  SvarSlett
 7. utrolig flott og i nydelige farger. stilig pyntet var den og.
  takk for at du deltar.
  ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år. klem pia

  SvarSlett

Takk for alle de positive og gode tilbakemeldingene jeg får!
De setter jeg virkelig stor pris på. Ha en fin og kreativ dag :-)