09.04.2010

Våreske til ei god venninne

               Jeg har ei god venninne som trenger en oppmuntring så jeg har laget en liten "gotteeske" Candy Box etter mal på Mirkwood Design. Både trykkpressa og Kortomania har utfordring der den passer så jeg legger en link dit. Kunne jo være heldig å bli trukket ut en gang.... Men det er egentlig ikke så farlig, det som er morsomt er at så mange er inne og titter på det jeg driver med og i tillegg legger de igjen gode og varmende kommentarer :) det er bare  godt!  Dette er min lille turkamerat, MOLLY. Er hun ikke fin.... Det er en Lancashire Heeler og hun er tre år. Kjempegod :)

10 kommentarer:

 1. Titter innom deg av og til jeg også, og ser på alt det fine du lager. Koslig å ha en firbeint søt turkamerat ikke sant? Jeg hadde nok ikke gått tur hver dag, om det ikke var for Tassen! Ses vi på søndag kanskje?

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Du lager så mye fint Marianne!
  Og så søt voffs !!

  Ja, kanskje sees vi på søndag?

  SvarSlett
 3. Ja, ett korttreff går det ikke an å skulke :)

  SvarSlett
 4. Kjempe søt eske du har laget!
  enda søtere liten voffse voffs hi hi :D

  tusen takk for at du deltar på vår utfordring på kort o mania :D
  klemmm fra Linda

  SvarSlett
 5. Først og fremst det levende!, kjempesøt hund. Dyr gir hverdagen en ekstra og fin dimensjon. Min bestevenn er aldri lenger enn et skritt unna, hun er opphavet til navnet på bloggen min. Og til oppgaven som du har løst på en kjempefin måte, nydelige ark, Webster Pages må bare gi et godt resultat. Og du har pyntet nydelig. Og når det gjelder vinnere så har man enten flaks i en trekning eller vinner en avstemning blant mennesker som har vidt forskjellig smak. Du har din stil og det du lager er kjempefint, fortsett å glede andre som setter pris på en slik flott gave! Det er i så måte en sikker vinner. Tusen takk for bidraget til utfordringen til Kort o Mania. Ha en strålende helg.

  SvarSlett
 6. åh..... så super skøn æske, og sååå sød lille hund

  100000 tak for at du deltager på Kort O Manias udfordring.

  SvarSlett
 7. Nydelig eske du har laget til en god venninne!
  Lekre ark og flotte detaljer! Så fine charms, sommerfugler og tekst stempler. Blir sikkert en glad mottaker som får denne lekre kreasjonene:-)

  Ha en fin lørdag sammen med din turkamerat:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett
 8. Så flott eske :)
  Mye fint her i blogggen din :)

  SvarSlett
 9. Nydelige eske til venninnen din!
  Lekre papirer og masse lekker pynt!
  Og så søøøt som Molly er :)
  Flott med en turkompis!
  Klemmer fra Maya

  SvarSlett

Takk for alle de positive og gode tilbakemeldingene jeg får!
De setter jeg virkelig stor pris på. Ha en fin og kreativ dag :-)